Laatusillalta tukea laatujärjestelmän kehittämiseen ja toteuttamiseen 

Laatusilta auttaa yritystäsi rakentamaan sille sopivimmat ja tarkoituksenmukaisimmat laatujärjestelmät. Laatusilta auttaa laatujärjestelmän kehittämisessä, ja antaa tukea ja ohjausta koko prosessin ajan. Saat palvelut laajalti koko Suomen alueelle – ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää juuri sinun yrityksesi tarpeista!

Laatujärjestelmät

Laatujärjestelmä on osoitus tahdosta ja sitoutumisesta - luotettavuudesta ja varmuudesta

ISO 22000, FSSC 22000 Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmällä osoitat ennakoivan suhtautumisen ja koko yrityksen vahvan sitoutumisen elintarviketurvallisuuteen. ISO 9001 Laadunhallintajärjestelmä osoittaa sitoutumisen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. ISO 14001 ympäristöjärjestelmä puolestaan vastuullisuuta ympäristöasioissa.

Onko yrityksessäsi tarvetta standardin mukaisen järjestelmän käyttöönottoon asiakkaiden tai yhteistyökumppanien vaatimuksesta tai ehkä oman toiminnan kehittämistarpeesta johtuen? Laatusilta auttaa kehittämään, rakentamaan ja ylläpitämään valitsemasi standardin mukaista järjestelmää lähtökohtiesi ja tavoitteidesi mukaisesti vaihe vaiheelta:

  • alkukartoituksen pohjalta suunnitelma
  • rakennetaan kanssanne oman organisaationne näköinen järjestelmä, johon koko henkilöstö sitoutuu
  • Käyttöönotto hallitusti toimintatapoja sisäistämällä ja kouluttamalla
  • Järjestelmää  ylläpidetään muuttuneiden olosuhtein ja vaatimusten mukaisesti
  • haluttaessa valmistautuminen sertifiointiin

Laatusilta auttaa tulkitsemaan standardien vaatimuksia ja kehittämään nykyistä tai rakentamaan täysin uutta järjestelmää. Lähtökohtana voivat olla asiakkaiden vaatimukset tai tuoteturvallisuuden, tuotteiden tai vaikka koko toiminnan laadun kehittämistarpeet. Laatujärjestelmä edellyttää resursseja ja pitkäjänteistä työtä - ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten Laatusilta voi vastata tähän haasteeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä